Δράσεις / Προγράμματα

Summer camp 2016

Summer camp 2016 Summer camp 2016 Summer camp 2016 Summer camp 2016 Summer camp 2016 Summer camp 2016 Summer camp 2016

Κέφι, δημιουργικότητα και φαντασία είναι τα βασικά συστατικά που πλαισιώνονται από ένα διαφορετικό θέμα κάθε εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα παιδιά ακολουθούν ένα πρόγραμμα γεμάτο ευχάριστες δραστηριότητες που σαν στόχο έχουν να γεμίσουν την ημέρα τους με δράση, γέλιο και χρώμα! Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 3-8 ετών που χωρίζονται σε ομάδες ηλικιακά.

Ένα ταξίδι με τους πειρατές
Βίρα τις άγκυρες, βίρα τα πανιά και το πειρατικό μας πλοίο ξεκινάει για τόπους μακρινούς, τροπικούς και ιδιαίτερα περιπετειώδης. Δοκιμασίες θα περάσουμε πολλές, θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες με διασκεδαστικά παιχνίδια και θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι με κέφι και δημιουργικές κατασκευές!

Ολυμπιακοί αγώνες στο δάσος
Οι κάτοικοι του δάσους ετοιμάζουν τους δικούς τους ολυμπιακούς αγώνες. Διαφορετικά και αρκετά εναλλακτικά αθλήματα δημιουργούν μια ευχάριστη αγωνιστική ατμόσφαιρα και προσφέρουν στα παιδιά μια εβδομάδα αφιερωμένη στην άμυλα, την σωστή διατροφή και την φροντίδα του σώματός μας.

Ο γύρος του κόσμου σε 5 μέρες
Ένα πολύχρωμο αερόστατο έχει την δυνατότητα να μας μεταφέρει στιγμιαία σε όποιο μέρος της γης επιθυμούμε. Η ομάδα ορίζει τον προορισμό και το ταξίδι ξεκινάει. Όλα τα μέρη της γης γίνονται προσβάσιμα. Για να δούμε που θα βρεθούμε; Στο δάσος του Αμαζονίου ή στις Πυραμίδες της Αιγύπτου; Ή μήπως στο Μπουτάν, την χώρα του Θιβέτ όπου οι κάτοικοί της θεωρούνται οι πιο ευτυχισμένοι του κόσμου;

Κάμπινγκ στο βουνό
Μια σκηνή είναι απαραίτητη για την εξερεύνηση που προγραμματίζουμε στο "βουνό του Έλα να παίξουμε". Ετοιμάζουμε σακίδια, διαλέγουμε προσεκτικά τα εφόδια μας και ξεκινάμε για μια περιπέτεια που θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τα μυστικά της κατασκήνωσης.

Ψάχνοντας για την χαμένη Ατλαντίδα
Ήρθε η ώρα να ερευνήσουμε το μυστήριο της χαμένης Ατλαντίδας. Γινόμαστε επιστήμονες, επιβιβαζόμαστε στο αμφίβιο όχημα μας και ξεκινάμε για την εξερεύνηση των βυθών. Ακολουθούμε τα στοιχεία που έχουμε, αποκωδικοποιούμε τα μηνύματα που εμφανίζονται στο δρόμο μας και εξιχνιάζουμε ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας.

Η τέχνη του νερού
Όταν το υγρό στοιχείο "ταξιδεύει" στον χώρο της τέχνης τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μαγικά. Πειράματα με χρώμα και νερό, ζωγραφική με πάγο  και δοκιμασίες με σωλήνες και νερόμυλους είναι λίγες από τις δραστηριότητες που θα μας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα.